Óriásplakáton pózol az ex-terminátor fia

Hoppá: Schwarzenegger fia félmeztelenül hever a háztetőn!

Az egyik legvonzóbb partivá érett Arnold Schwarzenegger nagyobbik fia, a 17 éves Patrick, főleg, miután félmeztelenül megmutatta magát egy híres farmermárka óriásplakátján.

2011.08.15 09:29ma.hu

Miből lesz a cserebogár? - kérdezhetnénk Arnold Schwarzenegger nagyobbik fiát látva, de a kérdés csupán költői, mert nagyon is látjuk, miből lett. Valaha a kedves papáért rajongtak a nők, ami nem csoda: Arnie már testépítőként is dagadó izmokkal hódította a szíveket, és ahogy az elmúlt hónapok felfedték, ez a házassága után sem sokat változott, még akkor is el-elkalandozott idegen ágyakba.

Az egyik ilyen kalandjából született a törvényes fiával szinte pontosan egyidős Joseph Baena, akinek az anyja a Schwarzenegger-házban dolgozott éveken át házvezetőnőként.

Fotó: JustJared


Most mégsem ő került az újságok címlapjára, hanem a politikát is megjárt színész harmadik gyermeke, egyben legnagyobb fia, a 17 éves Patrick. Sőt: nemcsak az újságok címlapján pózol, egyenesen az égbe tör, mivel egy háztetőn elhelyezett óriásplakáton hever egyetlen farmerben, pucér felsőtesttel, és bátran mondhatjuk, semmiben nem hoz szégyent az egykori sármőr papára!

A plakát ráadásul nem is valami eldugott helyen látható, a kamasz a népszerű és forgalmas hollywoodi Sunset Boulevard járókelőire néz le lazán heverészve valami strandon, egy sziklafal tövéből.

Úgy tűnik, kapott egy-két tippet a testépítésre vonatkozóan az öregétől, azt meg könnyen el lehet képzelni, mi lesz itt, ha Patrick betölti a 18-at...

Még több hír Schwarzeneggerék háza tájáról

Fotó: Denimblog


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.