Két gyerek után jegyezte el kedvesét

Nem kapkodta el: Matthew McConaughey vőlegény lett

Hiába járja róla az a hír, hogy ő a világ egyik leglazább pasija, úgy tűnik, a lánykérést mégsem veszi félvállról: négy év együttjárás és két közös gyermek után jegyezte csak el kedveség Matthew.

2011.12.28 12:29ma.hu
Fotó: WhoSay

Négy év ismeretség és két gyerek után még mindig csak együtt járni - nos, valószínűleg nem ez a legjellemzőbb minta arra vonatkozóan, hogy hogyan lehet lazán venni a dolgokat. Márpedig Matthew McConaughey-ról úgy tartják, hogy meglehetősen lazán éli az életét, de úgy tűnik, a házasság még az ő számára is szent, így aztán a legkevésbé sem kapkodta el a lánykérést.

Karácsony alkalmából azonban láthatóan megérintette az ünnep szele és úgy döntött, ideje törvényesíteni gyermekei anyjával a kapcsolatát. Az elhatározást tett is követte, és mielőtt véget ért volna az ünnep, már meg is jelent egy fotó a színészről és Camila Alves brazil modellről, miközben épp egy csókot váltanak - a kép mellett pedig a felirat: "Épp most kértem meg Camilát, hogy jöjjön hozzám."

A lánykérés hírét a sztár szóvivője is megerősítette, ám arról nem lehet tudni, hogy a 42 éves színész és 28 éves szerelme mikor és hol tervezik az esküvőt. Ám azt már előre borítékolhatjuk, hogy a nagy napon velük lesz a hároméves Levi és a kétéves Vida.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.