A káposztás pogácsa titka

...és ezt próbálta már káposztával?

Ha egy kis újítást szeretnénk bedobni a pogácsába, készítsük el káposztával, ugyanolyan remek vendégváró, mint a túrós vagy az aprópogácsa változat.

2011.12.20 06:29ma.hu

A megszokott pogácsákhoz képest némi újdonságot jelent majd, ha a pogácsákat káposztával készítjük.

Hozzávalók:

- 60 dkg sima liszt
- 2 dl tejföl
- 25 dkg margarin
- só, bors
- 20 dkg pirított káposzta
- 2 dkg élesztő
- 2 kanál tejpor

A feloldott élesztőt a többi hozzávalóval összegyúrjuk, kinyújtjuk. A tésztát pihentetjük, majd nagyobb pogácsaszaggatót használunk. Pogácsákat készítünk, majd tejporos vízzel megkenjük, olajozott tepsiben kisütjük.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.