Kitálalt a régi szerető

Szóval akkor mekkora is Brad Pittnek?

Gátlások nélkül mesélt egykori szeretőiről a Sinitta néven ismertté vált amerikai énekesnő, a showműsorban természetesen a fő téma Brad Pitt és Simon Cowell szexuális teljesítménye volt - mindkettőt jól ismerte a hölgy.

2011.11.24 18:21ma.hu

Nálunk kevéssé ismert, de Amerikában jól csengő név Sinittáé, aki már akkor is híres énekesnő volt, amikor a közönség nagy része csak értetlenül kérdezte: "Brad Pitt? Hát az meg kicsoda?" A válasz a 80-as években leginkább valami olyasmi lehetett, hogy "Tudod, Sinitta pasija", miközben nálunk most, 2011-ben épp fordított a helyzet.

Fotó: Box Office India

Ez azonban nem változtat azon a tényen, hogy az afroamerikai híresség bizony olyan közelről ismerte az akkor még névtelen színészpalántát, amilyenről sok nő egész életében csak álmodozik. Néhány éve aztán újabb hírességre "tett szert" a fekete díva, az X-Factor atyja, Simon Cowell személyében, így amikor a héten vendégségbe ment egy showműsorba, mindjárt volt miről beszélni. Sinitta pedig nem fogta vissza magát, őszintén vallott mindenről - még a hálószobatitkokról is.

A most 43 éves énekesnő bevallotta, hogy imádta Brad Pitt testét, ráadásul jobb szeretőnek is bizonyult, mint későbbi híres kedvese. Persze csak közvetve utalt rá, mert először Dougie Poynter riporter kérdésére, miszerint "Ki volt a jobb az ágyban?", Sinitta csak visszakérdezett: "Szerinted?"

Aztán mégis elmondta. Nem az volt a legfőbb különbség, hogy Pitt lényegesen jobban nézett ki. Inkább Cowell kimértségével volt a baj. "Simon szexuális élete túlságosan is meg volt tervezve. Valahogy úgy, mintha azt mondta volna: öt óra múlt tíz perccel, most hét percig szexelnünk kell, drágám. És az úgy is lett. Ez sokkoló volt."

Sinitta arról is nyíltan beszélt, hogy Pittet imádta meztelenül nézni, annyira csodás teste volt. "Két éven keresztül bámultam" - nevetett. "Vicces volt, fiatal és nagyon édes" - tette hozzá. Igaz, ennek néhány lelkes rajongó nem annyira örült, egy ízben a szupermarketből kilépve egy váratlan pofon is elcsattant, nem is értette az énekesnő, hogy mi rosszat tett.

Persze nem lehetett kihagyni azt a kérdést sem, amire szintén nők százezrei kíváncsiak világszerte: mekkora méretekkel büszkélkedhet a világsztár? Mire Sinitta csak elvigyorodott és annyit közölt: "Sokkal nagyobb, mint neked, Dougie!"

Még több hír Brad Pittről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.