Fokozott védelmet kért a színész Olaszországban

Maffiaveszély? Elit alakulat védi Brad Pitték házát!

A biztonság mindig is fontos szempont volt Brad Pitt és családja életében, de most, hogy Olaszországban és Oroszországban forgatnak, speciálisan kiképzett katonákat bérelt fel.

2011.09.19 18:29ma.hu

Speciálisan kiképzett katonákat, az SAS-alakulat egykori tagjait bérelte fel Brad Pitt a háza őrzésére arra az időre, míg családjával Dél-Franciaországban forgatja következő filmjét. Az elit csapatot azután bízta meg, hogy megtudta: arrafelé kiemelkedően magas az orosz és olasz szervezett bűnözés aránya. A színésznek különösen fontos, hogy párja, Angelina Jolie és hat gyermekük megfelelő biztonságban legyenek ott-tartózkodásuk idején.

Brad Pitt Budapesten nem félt ennyire (Fotó: MTI)

A különleges egység tagjain kívül 150 millió font értékű biztonsági rendszert is telepített a bérelt házhoz, mert úgy hallotta, hogy a bandák előszeretettel "látogatják meg" a gazdag külföldieket. A The Sun című brit lapnak nyilatkozó egyik bennfentes a következőképp fogalmazott: "Brad egy csapat kiváló ex-SAS srácot bérelt, hogy megvédje őket, és ők vigyáznak a tulajdonukra, mint a héják, éjjel-nappal."

A biztonsági rendszer is úgy van beállítva, hogy senki ne tudjon észrevétlenül besurranni, mindenütt mozgásérzékelők vannak, még a tévéképernyőn is, a rendszer pedig wifin keresztül küldi az információt, így nem lehet hatástalanítani - árulta el az informátor.

Persze szükség is van az extra biztonságra, hisz a hatalmas házban nemcsak saját edzőterem, jacuzzi, szauna, biliárdterem és egy óriási bálterem van, de állítólag olyan az egész, mint valami James Bond-filmben, mert csak az ujjlenyomat-felismerő szerkezet engedélye után lehet belépni az ingatlanba.

Így már biztosan nem fog bajuk esni!

Még több hír Brad Pittről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.