Angelinát tartja a legtökéletesebb anyának Pitt

Brad Pitt gyilkos döfései: "Jenniferrel dögunalom volt az élet"

Amikor évekkel ezelőtt Jennifer Aniston elvált Brad Pitt-től, azt mondta: a színészből hiányzik az "érzékenységi chip". Igaza lehet: ennyi év után is övön aluli ütést vitt be exnejének.

Angelina Jolie és Brad Pitt idősebb gyermekeikkel egy budapesti parkban! képgaléria

2011.09.16 13:19ma.hu

Egy pillanatig sem lehet kétségünk Jennifer Aniston érzéseivel kapcsolatban, amikor szembesült Brad Pitt legutóbbi, az amerikai Parade magazinnak adott interjújával, amelyben a színész kíméletlen őszinteséggel beszél nemcsak saját életéről, de arról is, hogyan érezte magát az az idő alatt, amíg Anistonnal élt házasságban.

Ezek után pontosan érteni lehet a Jóbarátok egykori sztárjának kijelentését, amit a válásuk után tett: Bradből hiányzik egy "érzékenységi chip". A sármos színész ugyanis most azt mondta, szánalmas volt az élete és meglehetősen szerencsétlenül házasodott Jenniferrel.

Amikor azonban a válás után összejött Angelina Jolie-val, azt élete egyik legokosabb döntésének tartja, nem beszélve arról, amiért épp Jolie-t választotta a gyermekei anyjának. "A '90-es éveket azzal töltöttem, hogy megpróbáltam álarc mögé bújni, kikerülve a hírnévvel járó minden pletykát" - mondta a 47 éves színész. "Azt hiszem, a házasságnak is volt ehhez köze. Úgy tettem, mintha házasság lenne, pedig nem az volt" - lőtt ki egy újabb nyilat Jenniferre.

Angelina és Brad (A galériához KATT a képre!)


A most 41 éves színésznőt egyébként 2000-ben vette el, és öt évvel később váltak el, nem sokkal azután, hogy Pitt leforgatta Jolie-val a Mr. és Mrs. Smith című filmet. Azóta kapcsolatuk kiegyensúlyozottnak és boldognak tűnik, három saját gyermekük mellett három örökbefogadott lurkót is nevelnek.

"Az egyik legnagyszerűbb, legokosabb dolog, amit valaha tettem, az az, hogy Angie-t választottam a gyerekeim anyjának. Ő igazán nagyszerű anya. Komolyan mondom, elképesztően örülök, hogy ő van nekem!" - mondta. A kijelentések annál is inkább Jennifer elevenébe hatoltak, mert a színésznő nem titkolja, hogy már nagyon vágyik egy kisbabára.

Pitt azonban folytatta: sokkal elégedettebbnek érzi magát, mint 10-15 évvel ezelőtt. "Sokkal nagyobb hangsúlyt helyeztem arra, hogy egy elégedett ember legyek. Igen, boldog vagyok, jó döntéseket hoztam és megtaláltam a nőt, akit szeretek, Angie-t, és családot alapítottam, akiket szintén végtelenül szeretek."

"A család kockázatos vállalkozás, mert minél nagyobb a szeretet, annál többet veszíthetünk. Ez benne van a pakliban. De én vállalom" - tette hozzá.

Arról is mesélt, hogyan birkóznak meg a mindennapok nehézségeivel Angelinával. "Meglepődtem, hogy mennyire automatikus, mennyire ösztönös minden. Nagyon bízom az ösztöneinkben. Úgy értem, ha éjjel egy hangot hallok, máris ébren vagyok, mert tudom, hogy valakinek szüksége van rám."

Ami pedig a sajtóhíreket illeti, ma már megtanult együtt élni ezekkel is. "Ezernyi történetet olvastam már magamról vagy Angie-ről, amelyek nem voltak igazak. Most veszekedjünk ezek miatt vagy szakítsunk? Nem, nem ezt tettük, teljesen új életet élünk, és még mindig együtt vagyunk" - lelkendezett.

Még több hír Brad Pittről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.