Úgy mutogatja gyermekét, mint egy drága ékszert

Kicsit túlzás: Victoria Beckham mindenhová cipeli élő hajasbabáját

Elválaszthatatlanok - Victoria Beckham szemmel láthatóan teljesen odáig van a kislányáért. Mindenhová viszi magával, ha kell, ha nem. Úgy hordozza Harpert, mint valami új ékszert, amire nagyon büszke...

2011.11.16 14:29ma.hu

Évtizedes álma teljesült az egykori Spice Girl-nek, amikor három fiú után végre kislányt mutatott az ultrahang.

Persze, mi sem természetesebb, mint hogy a sztárfocista David Beckhamnek és nejének fiai legyenek - egyértelmű, hogy valamennyien imádják rúgni a bőrt -, a páros mégis nagyon vágyott egy kislányra is, különösen a Victoria.

A 37 éves Beckhamnét karrierje kezdete óta afféle divatikonnak is tekintik, akinek minden vágya volt, hogy saját lányát is beavassa a divat rejtelmeibe. Csakhogy eddig nem született lánya.

A bájos, 4 hónapos Harper Seven érkezésével azonban madarat lehet fogatni a sztármamával. Bár Victoria Beckham arca mindig ugyanolyan mosolytalannak tűnik, nehéz nem észrevenni, mennyire boldog a kislányával és mennyire kitüntetett figyelemmel kezeli Harpert.

A külföldi bulvársajtótól már kritikát is kapott, miszerint úgy cipeli mindenhová a - persze divatosan felöltöztetett - gyermeket, mint valami milliókat érő új csecsebecsét, amit mindenkinek látnia kell...

Egyértelmű, hogy a babára is így tekint: valósággal hirdeti, hogy végre van egy tündéri lánya is!

Harpert minden bizonnyal nem zavarja, hogy folyamatosan a mama karjában lehet - lehet, az már jobban, hogy így nem sokat pihenhet. Valószínűleg mint rivaldafényben élő sztárgyermeknek, ez a hátralevő életére is igaz lesz...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.