Apja mellén alszik a kis Harper Seven

Bájos fotó: Victoria Beckham megint megmutatta

Egy darabig bújtatni akarták a nyilvánosság elől, de nem bírták ki pár napnál tovább, amikor először megmutatták Beckhamék a negyedik gyereküket. Most újabb fotót osztottak meg a nagyközönséggel.

Mindig divatos volt: kismamaként is menő stílusban Victoria Beckham! képgaléria

2011.08.09 13:07ma.hu

Nem tudnak betelni a Beckham-szülők legújabb gyermekükkel, a majdnem kereken egy hónapos Harper Sevennel, akiről most újabb "sztárfotót" osztott meg az egyik közösségi oldalon Victoria Beckham. amelyen a kislány az édesapja melkasán fekszik.

A házaspárnak korábban három fia született, így David Beckham minden vágya az volt, hogy végre egy kislányt is sikerüljön összehozni. Igaz, felesége a terhesség utolsó szakaszában többször mondogatta: ha nem lányt várna, akkor se futna neki ötödszörre. Szerencséjére Harper Seven lány lett, a családtagok pedig azóta nem győzik kényeztetni a kis hercegnőt.

David Beckham és Harper Seven (Fotó: Twitter - A galériához KATT a képre!)


Victoria a Twitteren is egymás után teszi közzé az érezhetően elfogult üzeneteket, de ezek egy büszke és boldog kismamától teljesen normálisak. Az elmúlt hónapban efféle bejegyzések jelentek meg:
Harper bébi a legszebb kislány, akit valaha láttam, újra és újra beleszeretek!
Mindannyian áldottnak érezzük magunkat, és a fiúk is annyira szeretik a kistestvérüket!
Apa kicsi lánya!
Anya kis angyalkája!

Legutóbb azonban egy újabb fotó került fel a mikroblogra, amihez Victoria annyit fűzött szövegként: "Ezt a csodás képet csináltam, és szeretném megosztani veletek, ahogy Harper babát Apu átöleli."

De nemcsak az anyuka elfogult: nemrég az LA Galaxy játékosa egy meccsen lekapta az ingét, felfedve ezzel a legfrissebb tetoválását a bal kulcscsontja fölött: Harper nevét íratta a bőrébe.

A kislány július 10-én született, így szerdán lesz pontosan egy hónapos.

Még több hír Victoria Beckhamről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.