Megviselte a terhesség a sztárt

Victoria Beckham hallani sem akar több gyerekről

A kislány érkezésével végre teljes a család, így Victoria Beckham kijelentette, esze ágában sincs még egyszer végigcsinálni a terhességet és a szülést. No meg kettő helyett enni se szeretett.

Már pocakkal - Victoria és David Beckham a királyi esküvőn Londonban képgaléria

2011.07.14 09:29ma.hu

Victoria Beckham úgy döntött, a kis Harper Sevennel végre teljes a család, így férjével, David Beckhammel egyetértésben úgy döntöttek, nem lesz több kistestvér. A házaspár három fiúgyermek - Brooklyn (12), Romeo (8) és Cruz (6) - után köszönthette végre első lányát is, akinek a különleges nevet adták.

Victoria Beckham már a negyedik terhessége előtt is gyakran mondogatta, hogy teljesen elégedett a családjával, de nagyon örülne neki, ha egy kislányt is kényeztethetne, így aztán láthatóan boldogan fogadta a hírt, mikor kiderült: ezúttal kislányt hord a szíve alatt.

Victoria a szülés előtti napokban (Fotó: Barcroft Media - A galériához KATT a képre!)

A gyermeket a 37 éves sztár vasárnap hozta a világra, és máris elkezdte megtervezni a jövőjét, többek közt kijelentette, hogy nem valami elkényeztetett hollywoodi dívát, hanem valódi angol úrihölgyet szeretne nevelni belőle, amihez persze az kell, hogy az egész család legkésőbb pár éven belül visszaköltözzön Angliába.

Több gyerekről viszont szó sem lehet - jelentette ki az egykori Posh Spice. Ebben persze nemcsak az játszik közre, hogy végre megadatott nekik a várva várt kis hercegnő érkezése, de az is, hogy Victoria rendkívül nehezen viselte a terhesség vége felé a hátfájást és az egyéb tüneteket. "Victoria úgy döntött, többször nem csinálja végig" - mondta a The Sun című brit bulvárlapnak a házaspár egy közeli ismerőse.

Sokak szerint azt is nehezen viselte, hogy "kettő helyett" kellett ennie, a sztár köztudottan mindig is kínosan ügyelt az alakjára, de a terhesség alatt szó sem lehetett diétáról. Arról viszont nem tudni, hogy ha negyedszerre is fia született volna, akkor is pontot tett-e volna a családbővítés végére.

Még több hír Victoria Beckhamről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.