Heidi Klum őrült jelmezötleteivel hódít

Majommal készül a szupermodell Halloweenre

Heidi Klum német szupermodell idén két jelmezzel is készül a halloweenbulikra: az egyiken teljes anatómiáját bemutatva "átlátszó nőnek", egy másikon majomnak öltözik.

2011.10.28 09:29MTI

Heidi Klum szereti Halloween környékén meglepni ismerőseit és rajongóit, évek óta híres az általa eme alkalomból rendezett parti, melyen felvonul a celebvilág színe-java - természetesen szigorúan jelmezben! Saját jelmezét viszont minden évben maga tervezi, elmondása szerint így biztos lehet abban, hogy nem állhat elő az a kínos szituáció, amikor ugyanazon az estélyen saját magával találkozik szembe.

Az anatómiát megmutató Átlátszó nő (Fotó: IBTimes)

Ezúttal egy különleges, testhez álló dresszt ölt magára, amelynek mintázata az emberi test anatómiáját ábrázolja. A Las Vegas-i TAO éjszakai klubban megrendezésre kerülő jelmezes buli háziasszonyaként viselt kreációt Martin Izquierdo tervezte, sőt, saját bevallása szerint kézzel festette rá az "Átlátszó nő" fantázianevet viselő ruhára Klum izomzatát.

Két nappal később, hétfőn aztán szőrös majomnak öltözve fog megjelenni a 38 éves szupermodell egy New York-i rendezvényen, ami az arcát is eltakarja. A korábbi években is felhívta magára a figyelmet extrém jelmezeivel, volt már Transformers-szerű "idegen" robot, ijesztő indiai istennő, macska, alma, de még óriási szuperhős is.

"Halloween talán a legkedveltebb ünnep számomra az évben, mert szeretem a jelmezeket, szeretem, hogy mindig újdonságot hoz és szeretem ezeket magamra ölteni" - magyarázta az énekes Seal felesége és négy gyermekének anyja.

Ennek fényében Klum a gyerekeket se hagyja ki a mókából, nekik is rendez egy maskarás bált, amelyek kiválasztja a tíz legegyedibb, legkülönlegesebb jelmezt. A "Little Pumpkin" jelmezverseny győztese egy New York-i utat és 1031 dollárt nyer - az összeg a jeles nap dátumára, október 31-re utal.

Saját családja is imádja ezt az ünnepet, ahogy Heidi fogalmazott: "Ha tehetnék, minden nap tökké változnának és hétköznap is jelmezt viselnének. Pókokat tartanának a házunkban, amelyek békésen lógnának a házunkban. Imádom őket!"

Még több hír Heidi Klumról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.