Ritka látvány, ezt érdemes megnézni!

Izzasztó képek: Megnapoztatta cicijeit Heidi Klum!

Nem túl gyakran láthatjuk Heidi Klumot ennyire alulöltözve, még akkor sem, ha egyébként modellként gyakran vetkőzik fehérneműre. De a toplessfotók igazi csemegét jelentenek!

Heidi Klum kicsomagolta az összes cicijét képgaléria

2011.08.11 19:29ma.hu

Talán ilyen szabadon még sosem láttuk Heidi Klum kebleit, a műtermi fotókon legalábbis mindig gondosan ügyel rá, hogy legjobb esetben is csak sejtesse a csábító idomokat. Ezidáig egyszer vetkőzött csak neki, de akkor is ügyesen takargatta a lényeget: férjével, az énekes Seallel szerepelt egy videóklipben teljesen meztelenül, akkor épp azt akarták érzékeltetni, hogy mennyire szeretik egymást és ennyi év után is odavannak egymásért.

Talán ezek a képek sem készülhettek volna el, ha nincs egy szemfüles lesifotós, aki kiszúrta, hogy Heidi szereti szabadon napoztatni cicijeit.

De ez a fotós létezik, így mi sem tarthatjuk titokban az izgi felvételeket, ezeket egyszerűen bűn lenne elrejteni! Ugye Önök sem olyan irigyek, hogy nem adják tovább a hírt legjobb cimboráiknak?

Még több hír Heidi Klumról

Fotó: Egotastic (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.