Együtt bulizott a gyilkos robot és Piroska

Képek: Megőrültek a sztárok Heidi Klum Halloween-partyján!

A sztárvilágban már hagyománnyá vált a modell Heidi Klum Halloween-napi partyja, a hírességek egymást felülmúlva vesznek magukra őrült jelmezeket.

Nézze meg: így halloweeneztek a leghíresebb sztárok képgaléria

2010.11.02 19:29ma.hu

Immár 11. alkalommal rendezte meg Heidi Klum modell a hagyományos Halloween-napi buliját, amelyre nagy megtiszteltetésnek számít meghívást kapni. A sztárok igencsak ki is tesznek magukért ezen a napon, hisz Halloweenkor mindenféle szellem, boszorkány és kísértet lepi el az utcákat, a hírességek sem maradhatnak le mögöttük.

Ám hogy ne legyen annyira unalmas a forgatag, nemcsak a fenti három figurát keltik életre az angolszászok ezen a napon, hanem mindenféle fura jelmezbe öltöznek.

Heidi Klum és Seal (Fotó: Gossip)

Így történt ez idén is, és amint a mellékelt képek tanúsítják, 2010 igazán fantáziadúsra sikeredett. A házigazda például vörös és lila összeállítású jelmezben fogadta a vendégeket, és ha valaki nem jött rá magától, annak elárulta: „Szuperhős vagyok!

Hasonlóképp szuperhősnek öltözött híres férje, Seal, bár méreteiben az Ezüst Utazó kissé eltörpült a lila lény mellett.

De a többiek is kitettek magukért: megjelent itt Antonius és Cleopatra, Kim Kardashian Piroskának öltözött, természetesen elkísérte a buliba a Nagy Gonosz Farkas, megjelent a Táncoló Tollseprű és a Gyertyatartó A Szépség és a Szörnyeteg című meséből, és önfeledt táncra perdült Szörnyella de Frász is, utóbbit Lady Gaga keltette életre.

A további jelmezekből ízelítőt láthatnak a képtárban!

Képtelen abbahagyni a szexbomba...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.