Hallani sem akar újabb terhességről a modell

Heidi Klum: "Nem akarok Angelina Jolie lenni!"

Négy gyerek után esze ágában sincs újabb apróságon gondolkozni a szupermodellnek, akinek férje épp a napokban adott koncertet Magyarországon. A legkisebb lányuk alig múlt másfél éves.

Bájos képek: Seal és Heidi Klum a gyerekekkel! képgaléria

2011.07.07 09:29ma.hu
Seal és Lou (Fotó: Zimbio - A galériához KATT a képre!)

Nem lesz több gyereke Sealnek és Heidi Klumnak - a korábbi kijelentéseket az énekes felesége megerősítette, amikor hazánkban járt, és döntése megmásíthatatlannak tűnik. Nem csoda: a szupermodell (aki 2009 óta hivatalosan a Heidi Samuel nevet viseli) eddig négy gyermeket hozott a világra, a legkisebb, Lou 20 hónapos.

A brit soulzene koronázatlan királya ugyanakkor elárulta, hogy először félt attól, hogyan fog érezni a legkisebb lányuk iránt. "Azon gondolkoztam, mielőtt megszületett, hogy már van három gyerekünk - hol fogok találni annyi szeretetet, hogy még egynek adhassak belőle?"

De aztán arra gondolt, nem lehet semmi baj, hisz háromszor már szülők lettek, negyedszer is minden rendben lesz. "Amikor első alkalommal a kezemben tartottam a lányom a kórházban, ő rám nézett, a homlokát ráncolva, olyan arckifejezéssel, mintha azt mondaná: Te jó ég, attól tartok, ez az apám! És én abban a pillanatban beleszerettem."

Ennek ellenére is teljes határozottsággal jelentette ki, hogy nem mennek tovább a négy gyereknél. "Mi befejeztük. Azt hiszem, nem is tervezünk többet. Nem akarunk olyanok lenni, mint Angelina Jolie és Brad Pitt. A négy tökéletes szám." - szögezte le a 46 éves sztár.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.