Seal és neje újra hűséget fogadott

Fotók: Heidi Klum már megint férjhez ment!

Újabb esküvőt ült a népszerű szőke modell - Heidi Klum viszont ismét ugyanahhoz a férfihoz ment feleségül, Seal-hez, akivel a hivatalos ceremónia óta ötödször ismétli meg hűségesküjét.

Heidi és Seal Mexikóban nézelődtek képgaléria

2010.05.10 15:30ma.hu

Heidi Klum és Seal tavaly kerti giccspartin és természetesen számos vendég részvételével ünnepelte meg negyedik házassági évfordulóját.

Tavaly giccsparádén esküdtek újra

A modell rózsaszín, nevetséges menyasszonyi ruhában feszített minden giccses kiegészítővel felvértezve, míg a feketebőrű énekes turistának öltözve, hatalmas fényképezőgéppel a nyakában mulatott a rendezvényen.

A páros minden évben ilyen módon emlékezik meg a jeles alkalomról, amikor kimondták a boldogító igent.

Ezúttal a mexikói Costa Careyes-ben tartották az ötödik igen kimondását övező bulit. Naplementekor, a tengerparton esküdtek ismét hűséget egymásnak.

A nagy eseményt mulatozás követte, Heidi és Seal nyolcvan vendéget hívott az ünnepélyre.

Eredetileg 2005 május 10-én kötötték össze hivatalosan az életüket, azóta három közös gyermeket nevelnek együtt, és Heidi korábbi kapcsolatából született kislányát, Lenit.

Imád meztelenkedni Heidi Klum!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.