Klum megint bombanőként villantott...

Micsoda képek: Ön lenyalná Heidi pucér melléről a habot?

Senki sem hinné, hogy a szőke német szépség már négy gyermek édesanyja - Pedig így van, Heidi Klum pedig minden alkalmat megragad, hogy modellként is bizonyítson. Főleg extrém fotókon.

Szexi képek: Ön lenyalná Heidi Klumról a tejszínhabot? képgaléria

2010.03.18 19:30ma.hu

Heidi Klum meglehetősen furcsa képsorozatokon mutatja meg mostanság nem mindennapi bájait.

A szőkeség a legkülönfélébb dolgokba öltözve és a legfurcsább iható-ehető masszákkal leöntve szerepel.

Heidi a legifjabb csemetével

Klum tavaly októberben hozta világra negyedik gyermekét, Lou Samuel-t, aki jelenlegi párjával, Seal-lel a harmadik közös csemete - Heidi legidősebb lánya ugyanis Flavio Briatore-tól született.

A hölgyemény azonban pár héttel később ismét a címlapok szereplője lett, méghozzá csokoládéval leöntve, és olyan szerelésben, amely nyilvánvalóvá tette: egy deka fölösleg sincs már rajta.

Később szinte meztelenül pózolt, néhány fekete pánttal takarva és egyszál bugyiban.

Most pedig tejszínhabbal bekenve, pucér mellekkel feszít az Allure magazin hasábjain a modell, illetve egy bájait alig takaró, feszes fekete szerkóban.

Heidi Klum most sem sokat bíz a fantáziára. Egy biztos, nem sokan csinálnák ezt utána.

Heidi Klum a Született feleségekben?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.