Fogyásra fogták a szupermodellt...

Fotók: Mit várnak Heidi Klumtól négygyerekes anyaként?

Eddig is álmélkodtunk rajta, milyen hihetetlenül jól néz ki fotóin Heidi Klum - mielőtt Photoshopra gyanakodnánk, a vörös szőnyegen is jól mutatott. A négygyermekes modell azonban most diétázni kezdett!

2011.09.01 17:29ma.hu

Heidi Klum, aki szép karriert futott be modellként, természetesen a családalapítás után sem kívánta elhagyni pályáját. Első gyermeke, Leni nem jelenlegi, Seal-el kötött házasságából született.

Ám nagy szerencséje volt, hogy a kislányt későbbi szerelme is elfogadta: Heidi és Seal ma négy gyermeket nevelnek együtt, Lenin kívül született három közös csemetéjük is: két fiú, Henry és Johann, valamint egy kislány, Lou Samuel.

Annak ellenére, hogy négygyermekes anyukaként is derekasan helytáll, sőt, ragyogóan mutat visszanyert alakjával, Heidit most nagy meglepetés érte. Rádöbbent, hogy fogynia kell, ha tartani akarja a tempót.

Klum a fogyás érdekében New York utcáin fut minden nap, a legnagyobb melegben sem hagyja ki - weboldalán pedig feltünteti, aznap mennyi kalóriát sikerült elégetnie.

Természetesen személyi edzője is odafigyel a tréningre. A szupermodell mellesleg azért is fut rendszeresen az utcákon, hogy másokat is rávegyen a testmozgásra, példát mutatva azoknak, akik nem szívesen veszik rá magukat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.