Rémálmai voltak a kicsiknek a színésznő miatt

Julia Roberts rémisztő titka: nem mer a gyerekei elé állni

Retteg attól Julia Roberts, hogy bevallja gyermekeinek: ő játssza a Hófehérkében a gonosz mostohát, mert már a rajzfilm-változattól is annyira megrettentek, hogy napokig rémálmok gyötörték őket.

Képekben a gyönyörű Julia Roberts! képgaléria

2011.10.11 15:29ma.hu

Bármennyire is szeretné, hogy gyermekei büszkék legyenek rá, Julia Roberts mégsem mer a hét éves ikrek, Hazel és Phinnaeus, valamint a négy éves Henry elé állni és bevallani nekik, milyen szerepet játszik épp, mert a figurától a gyerekek már korábban is halálra rémültek.

Fotó: The Epoch Times (A galériához KATT a képre)

Pedig akkor még csak rajzfilmben látták, de épp eléggé beleélték magukat ahhoz, hogy a gyönyörű színésznő kétszer is meggondolja, elárulja-e: ő a Gonosz Mostoha a Hófehérkében.

Még szerencse, hogy elsőként tényleg csak rajzfilmen nézték meg a történetet, mert így nem omlott össze bennük az egész addigi világuk, amit anyjuk köré építettek.

Roberts szerint azonban a mese után sokáig rémálmok gyötörték a gyerekeket, ezért képtelen rászánni magát nemcsak arra, hogy megnézzék majd az új, élőszereplős változatot, de még azt sem meri bevallani, hogy ő eteti meg Hófehérkével a mérgezett almát.

Még több hír Julia Robertsről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.