Már csak rögzítősínt kell viselnie a sztárnak

Halle Berry féllábas csizmát kapott

Néhány napja még nehéz gipszet cipelt a lábán Halle Berry, mostanra megszabadulhatott a mázsás súlytól, de egy speciális rögzítősínt még mindig viselnie kell és csak mankóval közlekedhet a balesete után.

2011.09.27 09:39ma.hu

Még egy hete sincs, hogy Halle Berry "félrelépett": a szokásos napi futása közben kibicsaklott a bokája, előbb csak a reccsenést hallotta, utána pedig szörnyű fájdalom hasított a színésznő lábába. Nem sokkal később már méretes gipsszel a lábán távozott a mallorcai baleseti sebészetről.

A színésznő épp a következő, A felhőatlasz című filmjét forgatja Spanyolországban, a baleset tehát ezt is alaposan felforgatta, de végül sikerült megoldani a forgatás átütemezését és a jelenetekkel is lehet némileg variálni: van, amikor Berry csak deréktól felfele látszik, máskor pedig testdublőr helyettesíti őt.

A legfrissebb fotók tanúsága szerint azonban már nem sokáig kell bicebócáznia, a gipszet ugyanis jól láthatóan felváltotta a rögzítősín. Ettől persze még mindig nem ugrándozhat kedvére, és ha lekerül a "csizma" a lábáról, akkor is egy darabig még kímélnie kell majd a lábát, de jó hír, hogy már egész jól tud közlekedni így is anélkül, hogy rá lenne szorulva mások segítségére.

Ez pedig azért különösen örömteli változás a színésznő számára, mert így önfeledten töltheti szabadnapját kislányával, Nahlával, ahogy most is történt.

Még több hír Halle Berryről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.