Ismeretlen színésznő játssza a souldíva szerepét

Halle Berrynek nem kellett Aretha Franklin

Eredetileg Halle Berry kapta volna meg Aretha Franklin szerepét a készülő életrajzi filmben, ám a színésznő elutasította a felkérést. Ezáltal tálcán kínálta fel a hírnevet egy ismeretlen színésznőnek.

2011.05.03 12:29ma.hu

Néhány hónappal ezelőtt úgy tűnt, nemcsak Aretha Franklin látná szívesen Halle Berryt ifjúkori önmaga szerepében, de egyes hírek már arról szóltak, hogy az Oscar-díjas sztár rá is bólintott a felkérésre. Márciusban azonban váratlanul kiderült, mégsem játssza el a soul királynőjének szerepét a tervezett életrajzi filmben, így azonnal megindultak a találgatások: ki lesz helyette?

Nos, nem kell tovább töprengeni, a jelek szerint Aretha megtalálta a tökéletes alanyt, mégpedig Patina Miller személyében. Ha a név nem cseng ismerősen, azon egyáltalán nem kell csodálkozni, mivel a 27 éves színésznő eddig többnyire színházban lépett fel.

A tárgyalások már elkezdődtek, de azért az énekesnő bebiztosította magát, alternatív lehetőségként felmerült Jennifer Hudson neve is.

Bárkire is essen a végső választás, minden jel arra mutat, hogy hamarosan kezdetét veszik a forgatási előkészületek. A Respect énekesnője egyelőre még azt sem döntötte el, melyik forgatókönyvet fogadja el, több változat fekszik az asztalán.

A hírek szerint a mellékszereplők tekintetében is magasra teszi a mércét: édesapját Denzel Washingtonnal szeretné eljátszatni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.