Papot hívatott a soul súlyos beteg királynője

Aretha Franklin készen áll a halálra

Újra kórházba került a hasnyálmirigy-rákkal küszködő Aretha Franklin, de úgy tűnik, már feladta a harcot a betegséggel szemben.

2011.01.04 17:29ma.hu

A 68 éves énekesnőt még december 21-én szállították kórházba, miután michigani otthonában összeesett a szobájában.

A Soul Királynőjeként emlegetett Aretha Franklin súlyos hasnyálmirigy-rákkal küzd, a kezelések következtében néhány hét alatt mintegy 35 kilót fogyott és csak járókerettel tud közlekedni. A baleset előtt is épp ennek segítségével indult a fürdőszobájába.

Szerencséjére nem volt egyedül, egy ápoló viseli gondját mostanában, aki a kiabálás hallatán azonnal tárcsázta a mentőket, az énekesnő nem sokkal később már a detroiti kórházban feküdt.

A National Enquirer értesülései szerint Franklin rosszullétét a kiszáradás okozta, ami a december 2-i műtét következménye volt. Akkor a sztár gyomrának felét távolították el, és több infúziót is kapott a kiszáradás ellen.

December 20-án engedték őt haza, de egy nappal később viszont válságosra fordult az állapota. Noha az énekesnő a műtét után jobban volt és az orvosok is bizakodtak, most mégis mintha feladta volna a betegség ellen vívott harcot.

Az amerikai bulvárlapnak név nélkül nyilatkozó forrás szerint Aretha Franklin már egy lelkészt is hívatott, hogy felkészüljön a végső távozásra.

Sikeres műtétet hajtottak végre Aretha Franklinen

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.