Filmből is kiszállt a felügyeleti csata miatt!

Képek - Nem akarja Halle Berry, hogy sokat legyen apjával a lánya

Halle Berry és párja, Gabriel Aubry kapcsolata is véget ért tavaly - közös kislányuk felügyeleti joga azonban még kérdéses. A szülők kérése különbözik, Halle pedig nem hiszi, hogy a gyermeknek jót tenne a sok apjával töltött idő.

Kedvetlen a színésznő: Halle Berry és kislánya, Nahla képgaléria

2011.02.01 13:23ma.hu - Fotó: Fame

Bírósági csatározás előtt áll a szépséges színésznő és egykori párja, Gabriel Aubry modell. A páros tavaly jelentette be, hogy elválnak útjaik egymástól. Válás nem lesz, mivel csak élettársak voltak.

Van azonban egy közös lányuk, a három esztendős Nahla Ariela, aki külsőre sokkal inkább édesapjára emlékeztet, mint anyukájára.

Még több kép itt! - Fotó: Hollybaby

A gyermek teljes felügyeleti jogát szeretné elérni a bíróságon, ám a volt párja a közös felügyeletért harcol. Azt is szeretné továbbá, hogy ismerjék el hivatalosan: ő Nahla édesapja.

Halle Berry egyik ügyvédje szerint a színésznő nem rosszindulatból kéri a teljes felügyeletet a kislány felett - úgy érzi ugyanis, hogy amikor édesapjával van Nahla, nincs a legnagyobb biztonságban.

Berry lemondta a Valentin-nap című romantikus vígjáték folytatásában vállalt szerepet is, hogy a bírósági eljárásra koncentráljon. Szerepét Katherine Heigl veszi át.


A 43 éves Halle és a nála tíz évvel fiatalabb modell májusban adta hírül, hogy kapcsolatuknak vége. A jövőben is szeretni és tisztelni fogják egymást azonban - tudatta közleményében Gabriel Aubry.

Nahla Ariela Aubry 2008-ban született, a színésznő és a modell akkor két esztendeje alkotott egy párt.

Halle a szakítás után egyébként Olivier Martinez-zel jött össze, akit Kylie Minogue egykori kedveseként is ismerhetünk.

Ismét levetkőzik Halle Berry?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.