Bűne volt, hogy "csak" 700 ezer dollárt keres?

Képek - Ezért lett vége? Halle Berry lelúzerezte a lánya apját

Noha a gyönyörű színésznő és modell párja szakításával kapcsolatban leginkább olyan hírek láttak napvilágot, hogy a páros jóban maradt és lányukat is közösen nevelik, most megdöbbentő részletek szivárogtak ki Halle Berry és Gabriel Aubry szerelméről.

Régi boldogság: családi idill Halle Berry-éknél képgaléria

2010.05.06 10:30ma.hu

Közel öt éve, hogy egymásra talált a jóképű modell és a sikeres színésznő egy rendezvény után, melyen mindketten részt vettek.

Halle Berry
boldogsága látványos volt, hát még, amikor másfél évvel később kiderült, hogy végre édesanya lesz. A kis Nahla Ariela 2008 tavaszán született.

Gabriel harcba száll a kislányáért?

A páros szerelme azonban a jelek szerint eddig tartott - Halle és Gabriel Aubry a múlt héten hivatalosan is bejelentették, hogy elválnak útjaik.

Azzal szemben azonban, amit ők állítanak - hogy békében mondanak búcsút egymásnak és barátok maradnak - ismerőseik kételkednek benne, hogy megmaradhat a jó viszony.

Talán nem véletlenül. A volt páros egyik barátja a US Weekly magazinnak elmondta, hogy a kapcsolat egyáltalán nem volt olyan felhőtlen Halle és Gabriel között, amilyennek látszott.

Az Oscar-díjas színésznő ugyanis előszeretettel gúnyolódott azon, hogy míg ő egy rengeteg pénzzel rendelkező, rangos díjakkal elismert sztár, Aubry "csak" évi 700 ezer dollárt kereső modell.

A közeli barát szerint Halle Berry időről-időre Gabriel fejéhez vágta, hogy a 2006-ban nyitott étterme sem ment, és be kellett zárnia.

A színésznő egyenesen lúzernek hívta a háta mögött párját, nem csoda, hogy Aubry ezt már nem tűrte tovább...

A hírek szerint Gabriel Aubry Halle sajtósait is hibáztatja, amiért róla szinte csak negatív információk jelentek meg, hanyag apának beállítva őt, ezért még az is megfordult a fejében, hogy harcolni fog a kis Nahla felügyeleti jogáért és Kanadába viszi magával a közös gyermeket.

Nem azért dobták Halle Berry-t, mert öreg

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.