Futás közben tört el a színésznő lába

Halle Berry félrelépett: most egy darabig nem ugrálhat

Át kellett ütemezni Halle Berry legújabb filmjének, A felhőatlasznak a forgatását, miután a színésznő futás közben eltörte a lábát. Néhány jelenetben most kaszkadőr fogja helyettesíteni.

Halle Berry gipszben, mankóval képgaléria

2011.09.23 12:29ma.hu

Rosszul lépett Halle Berry a szokásos reggeli futása közben, és ahogy utólag mondta, csak egy reccsenést hallott, majd rémes fájdalom hasított a lábába. Nem sokkal később már a baleseti sebészeten ült, ahol térdig begipszelték a lábát, most jó darabig nem ugrálhat kedve szerint.

Fotó: INF Daily (A galériához KATT a képre!)

Csakhogy Spanyolországban - ahol a baleset történt - épp az ő főszereplésével forgatják A felhőatlasz című filmet, így mindjárt nekiszegezték a kérdést: mi lesz így a felvételekkel? Berry azonban megnyugtatott mindenkit, hogy nem száll ki a filmből és az eddigi részeket sem kell újra felvenni valaki mással, csupán némi átszervezésre lesz szükség.

A jelenetek egy részében csak deréktól felfele fogják őt mutatni, ahol pedig a teljes alakjára szükség van, ott kaszkadőr fogja helyettesíteni a következő egy-két héten - mondta el egy bennfentes a TMZ hírportálnak.

A Mallorcán forgatott film egy epikus történetet dolgoz fel, amely ötszáz évet foglal magában, középpontjában egy 19. századi emberi döntés következtében útnak induló láncreakcióval.

A német gyártásban készülő alkotásban a színésznő mellett olyan sztárok tűnnek fel, mint Tom Hanks, Ben Whishaw, Hugh Grant és Susan Sarandon. A filmet Tom Tykwer rendezi a híres Wachowski testvérek (Mátrix-trilógia) segítségével.

Még több hír Halle Berryről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.