Minden szereplőt felkavar az utolsó évad

Eva Longoria már most siratja a Született feleségeket

Eva Longoria szerint nemcsak ő, de a Született feleségek minden más szereplője is teljesen ki van készülve, amiért ez lesz az utolsó évad a népszerű sorozatban. "Sírni fogok" - vallotta be.

Eva Longoria újra bomba formában - és hangulatban... képgaléria

2011.09.23 15:29ma.hu

Kezdenek érzelmileg kiborulni a Született feleségek sztárjai - erről Eva Longoria beszélt most, hogy kiderült: a kilencedik lesz az utolsó évad a népszerű sorozatban. "Minden egyes forgatási nap szomorú" - vallotta be a sztár, aki a kezdetektől fogva Gabrielle Solis szerepében bogozta a Lila akác köz kusza szálait.

Fotó: Inquisitr (A galériához KATT a képre!)

Pedig ahogy mondta, a jelenetek közben nem gondolnak a végére. Mégis minden pillanatot áthat a szomorúság, mert mindannyian úgy vannak vele: "ó, még egy jelenetben együtt vagyunk a ligetben, még egy jelenetben együtt pókerezünk..." - minden egyes részlet megrendíti a szereplőket.

Megkérdezték a színésznőt arról is, mit gondol, hogyan fogja érezni magát, amikor véget ér számára ez a sorozat. Eva azt felelte: "Nem tudom, de már most elsírom magam!" Ami nem is csoda, hisz rengeteg jó emléke fűződik a sorozathoz, ugyanakkor bevallotta, hogy a legelső rész volt a kedvence.

"A legjobb pillanat mindig a pilot, az első rész. És valahogy az idő is megszépíti" - fogalmazott. "Az idő minden emléket széppé tesz, és emlékszem, amikor Helen Hunt azt mondta: Semmi sem hasonlítható a szerencse megszületéséhez, ezért emlékezz minden pillanatra... Olyan ritka ez, tudod, mint a lottóötös, így ez olyan keserédes számomra, hogy itt vagyok és búcsúzom."

Még több hír Eva Longoriáról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.