Kivirult az új szerelemben a született feleség

Hoppá: Eva Longoria mintha gömbölyödne!

Sokan ácsingóznak Eva Longoriára, pedig ő a jelek szerint el sem akar szakadni Eduardo Cruztól, a híres színésznő öccsétől. Ehhez csak annyit fűzhetünk: irigyeljük a pasit!

Tényleg pocakosodik Eva Longoria? képgaléria

2011.08.17 12:49ma.hu

Tökéletesen megértjük Eduardo Cruz indítékait, amikor életében először randira hívta Eva Longoriát, és azt is megértjük, hogy azóta esze ágában sincs elereszteni. Meg azokat is tökéletesen megértjük, akik azon drukkolnak, hogy szakítson már végre a boldog pár és a Született feleségek sztárja legyen megint szabad préda.

Fotó: Egotastic (A galériához KATT a képre!)

Csakhogy gyanús képeket találtunk a gyönyörű színésznőről. Az első, ami feltűnik ebben a hófehér szerelésben, aminek az alsó darabja csak egy szexi sort, az a két elbűvölően formás combja. Közben meg az jut eszünkbe, hova a fenébe tette a szemét Tony Parker akkor, amikor egymás után bújt más nők ágyába, miközben ilyen feleség várta otthon.

Csakhogy a képeket tüzetesebben szemügyre véve felsejlik egy kérdés az úgy egyébként mindig is karcsú és nádszálderekú sztárral kapcsolatban: az a bizonyos derék most mintha eltűnt volna, közben pedig a nadrág szabása is gyanakvásra ad okot. Nemcsak az a különös, hogy a színésznő lapos hasa most halványan kidomborítja a nadrágot, de az is fölöttébb gyanús, hogy miközben eddig előszeretettel hordta a csípőnadrágokat és mutogatta a köldökét, most kifejezetten emelt derekú darabot visel.

Lehet, hogy Longoria kisasszony máris babát vár? Vagy csak kissé elengedte magát a nyári partykon?

Még több hír Eva Longoriáról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.