"Nemzetközi" jellel tudatta nemtetszését a sztár

Hoppá: Scarlett Johansson beintett a sajtónak

Scarlett Johansson mostanában a kelleténél kissé idegesebbnek tűnik, ennek az egyik jele az a nemzetközi jel, amit az egyik fotósnak mutatott be, akivel az utcán találkozott.

2011.09.21 18:29ma.hu

Ha nem írta volna meg már milliónyi újság a világban, akkor se lenne nehéz kitalálni, hogy mostanában Scarlett Johansson egy kissé idegesebb a kelleténél. Ennek valószínűleg van némi köze azokhoz a meztelen fotókhoz, amelyeket ő készített a fürdőszobatükörben saját magáról, de akaratán kívül valahogyan kikerültek a számítógépéről és pillanatok alatt elárasztották a világsajtót.

Azóta az újságírókkal sincs jó viszonyban, sőt, a fotósokkal se. Nyilván emiatt mutathatta fel a középső ujját annak a fényképésznek is, aki a minap az édesanyjával sétálva kapta le a színésznőt - pedig most tetőtől talpig fel volt öltözve, csak mosolyognia kellett volna.

Scarlett azonban annyira pipa, hogy elég egyértelműen tudatta véleményét a média minden szereplőjéről. Arra nem gondolt, hogy ez megint a középpontba fogja őt állítani.

Még több hír Scarlett Johanssonról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.