Hatalmas széltoló - oltári mellekkel

Sean Pennt is dobta a szexi Scarlett Johansson

A méhcsípte ajkú színésznő elfogyasztott már néhány hollywoodi hírességet, de kalandjai még messze nem értek véget.

2011.06.26 16:38rtlbulvar.hu

Miután már túl volt egy Jude Law-val megesett románcon, a jóval idősebb Benicio Del Torón, a kékszemű Jared Letón és nagyon meggyötörte Josh Hartnettet, 2007-ben (azután, hogy lebonyolított egy laza viszonyt Justin Timbelake-kel) hozzáment a kisfiúsan jóképű, edzett testű Ryan Reynoldshoz.

Már az esküvő ténye is meglepő volt, ugyanis Scarlett soha nem csinált titkot abból, hogy nem erőssége a monogámia, és hogy még sok mindent ki akar próbálni az életben.

Az álompár három évig bírta a házasság kötöttségeit, a válás 2010 decemberében derült ki, azóta a két színész hivatalosan is „független” lett. 2011 év elején a dúskeblű színésznő már Sean Penn-nel randizgatott, kézenfogva sétálgattak, Reese Witherspoon és Jim Toth márciusi esküvőjén pedig eljött a pillanat, hogy nyíltan vállalják a kapcsolatukat a vendégek és az egész világ előtt. Ezután már bátran lekaphatták őket a lesifotósok futás közben barátjukkal, Owen Wilsonnal, vagy mexikói nyaralásuk alatt.

Áprilisban szárnyra kaptak azok a pletykák, melyek szerint Scarlett teherbe esett Penntől. Ám hiába költöztek össze egy 3,8 millió dollárt érő kuckóba, pár héttel később már a szakításról cikkeztek a bulvárlapok, amikor a színésznő nem jelent meg Penn új filmjének Cannes-i bemutatóján. Úgy tűnik, június elejétől újra lehet pályázni Miss Johansson dús kebleire és ajkaira.


Hogy Scarlett mennyire jól érzi magát a végzet asszonyának szerepében, az a Match Point című Woody Allen-filmben is „kidomborodik”. A történet szerint Chris Wilton (Jonathan Rhys Meyers) a jóképű és megnyerő modorú teniszedző bármire hajlandó, hogy gazdag legyen. Kap is a lehetőségen, amikor egyik tanítványa, a tehetős Tom (Matthew Goode) a pártfogásába veszi. A simulékony Chris behálózza Tom nővérét, Chloét (Emily Mortimer) és rövid időn belül feleségül is veszi. Hamarosan azonban szemet vet Tom menyasszonyára, Nolára (Scarlett Johansson) is, aki enged a bűnös csábításnak.

Néza ze meg Match Pointot vasárnap 23 óra 15 perckor az RTL Klubon!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.