A szövetségiek nyomoznak a hackertámadás miatt

Az FBI-t is érdeklik Scarlett Johansson meztelen fotói

Kikerültek a világhálóra a híres színésznő aktfotói, amelyeket ő legfeljebb személyes e-mailezés során továbbított az arra illetékesnek, illetve saját gépén tárolta azokat.

Árulkodó képek: Scarlett Johansson nincs jó passzban képgaléria

2011.09.15 15:29MTI

Scarlett Johansson, a hírességeket kompromittáló hackertámadások legújabb áldozata az amerikai Szövetségi Nyomozóirodához (FBI) fordult az internetre kiszivárgott meztelen képei ügyében. A fotók, melyeken a színésznő fedetlen keblekkel, illetve meztelen hátsóval látható, szerdán kerültek fel a netre, ahol számos celebekkel foglalkozó honlap nyomban lecsapott rájuk.

Fotó: JustJared (A galériához KATT a képre!)

Az FBI közölte, hogy ismeretlen személy vagy csoport után nyomoznak a hírességek számítógépei elleni hackertámadások ügyében.

Korábban Jessica Albáról kerültek fel meztelen fotók a netre, és Justin Timberlake, valamint Mila Kunis fényképei is illetéktelen kezekbe jutottak - közölte a BBC online kiadása.

Laura Eimiller, az FBI Los Angeles-i irodájának szóvivője szerint sztárok tucatjai estek áldozatul hackertámadásoknak, amelyek során e-mailjeikből és más netes alkalmazásaikból személyes információkat loptak el tőlük. A TMZ celebportál úgy értesült, hogy Johansson - jogi lépéseket helyezve kilátásba - ügyvédje útján szólította fel a meztelen képeket közlő honlapokat, hogy haladéktalanul távolítsák el a magántulajdonát képező fotókat.

Még több hír Scarlett Johanssonról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.