Sean Penn bevallotta: ő rakta ki Scarlett-et

Árulkodó fotók: Bármily gyönyörű és híres, mégis dobták...

Napok óta nem titok, hogy Scarlett Johansson és Sean Penn már nem alkot egy párt - most azonban az okok is napvilágot láttak. Penn, aki Scarlett apja lehetne, bevallotta az igazat.

2011.06.12 08:29ma.hu

Sokan néztek furcsán annak láttán, hogy a gyönyörű és fiatal Scarlett Johansson a szakmában igen "régi motoros" Sean Penn kezét szorongatva sétálgat.

A két színész közt 24 év a korkülönbség. Az 50 éves Sean már számos kapcsolaton és több házasságon van túl, a 26 esztendős Scarlett viszonylag "kezdő" etéren, bár tény: neki is megromlott a kapcsolata férjével, Ryan Reynolds-szal - ez tavaly év végén derült ki, azóta már külön is váltak.

Úgy tűnt azonban, Scarlett és Sean Penn között teljes az egyetértés. Szerelembe estek, és az utóbbi időben már fel is vállalták kapcsolatukat, egy Fehér házban tartott rendezvényen is együtt jelentek meg.

A napokban mégis híre ment: szakított a páros. Sean Penn most az okot is elárulta. Nem tagadja, hogy ő tehet az egészről: a jelek szerint nem tud megváltozni.

Úgy tűnik, 14 éves házasságának lezárása után egy komoly és új kapcsolatra nem volt felkészülve. Még annyi tapasztalattal a háta mögött sem képes megújulni.

Az eddig is nyilvánvaló volt, hogy Scarlett Johansson nem egyszerű és laza kapcsolatot szeretne, mert már a volt férjével is babát tervezgetett. Úgy tűnik, Sean Penn lett volna az új apa-jelölt....

Scarlett Johansson megváltozott...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.