Elizabeth Hurley tagadja a vádakat

Csúnyán káromkodik a gyönyörű sztár papagája: kitől tanulta?!

Az utóbbi napokban Elizabeth Hurley papagájának új szavajárása lett, ám cseppet sem meglepő módon a színésznő nem büszke a házimadara új tudományára. Arra pedig ötlete sincs, kitől tanulta a papagáj a b betűs szót.

Micsoda keblek: Liz Hurley megint alapos belátást engedett... képgaléria

2011.09.12 15:29ma.hu
Fotó: Shizuka NY (A galériához KATT a képre!)

Elizabeth Hurley papagája az utóbbi időben azzal botránkoztatja meg a színésznő vendégeit, hogy folyamatosan káromkodik, különösen szereti azt a bizonyos b betűs (angolul f-fel kezdődő) szót. A hollywoodi szépség azonban ragaszkodik azon állításához, miszerint a papagáj nem tőle tanulta a mocskos szavakat.

Az amazóniai fajtájú, Ping Pong névre hallgató szárnyas egyik jellegzetes tulajdonsága, hogy könnyedén megismétli az embertől hallott szavakat, kifejezéseket, ám Liz úgy véli, a most előbukkant "új" szókincs darabjai inkább valami régről magával hozott, és ezidáig szunnyadó emlékek lehetnek.

"Talán még az állatkereskedésben tanulta" - vélekedett a Daily Mirrorban. "A memória különös dolog: van, hogy hall valamit és aztán hónapokon keresztül csak ülepszik, mielőtt visszamondaná. Két napja például hirtelen azt mondta: Boldog karácsonyt!" - mesélte a sztár, és úgy gondolja, hogy hasonló jelenség állhat a káromkodás hátterében is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.