Rendőrök fülelték le az éhes és koszos betörőt

Betörtek Celine Dionhoz - csak fürödni akart a férfi

Kényelmesen megebédelt, aztán a fürdéshez készülődött az a férfi, akit a rendőrök füleltek le Celine Dion kanadai lakásában. A férfi kérdőre vonta a rendőröket, mit keresnek ott.

Celine Dion és René Angelil tündéri ikreikkel Vegasban! képgaléria

2011.09.07 12:29ma.hu

"Helló, srácok, hát ti mit csináltok itt?" - kérdezte a 36 éves férfi, amikor az emeletre vezető lépcsőn hirtelen szembetalálta magát egy csapat rendőrrel. A magabiztos fellépés azonban nem tévesztette meg az alakulatot, akik nem véletlenül kutatták át a pincéből indulva a házat: riasztás futott be hozzájuk, a lakás pedig történetesen épp a híres énekesnő, Celine Dion tulajdona volt.

Celine Dion az októberben született ikreivel (Fotó: People)

A Montreal közelében, Quebecben álló házat a sztár és családja csak akkor használja, amikor épp Kanadában tartózkodnak, de a hétfői betörés idején épp Floridában töltötték idejüket, így ők nem voltak veszélyben, csak a vagyonuk. A férfinek a betörés alatt még arra is volt ideje, hogy megegyen egy adag tésztát, amit a hűtőben talált, aztán felment az emeletre és megnyitotta a forró vizet, hogy egy kellemes fürdőt vegyen.

Csakhogy addigra a rendőrök már odaértek a házhoz, a pincén keresztül behatoltak és apránként végigkutatták a ház minden zugát. Ekkor találkoztak Daniel Bedarddal, aki a meghökkentő kérdéssel próbálta összezavarni a rendőröket, de ők azonnal visszakérdeztek: "Te mit csinálsz itt?!" - majd a következő percben már kattant is a bilincs a csuklóján.

Utóbb kiderült, Bedard a kerítésen átugorva jutott a ház közelébe, majd az udvaron álló egyik autót feltörve hozzájutott a garázskapu nyitójához, innen kezdve gyerekjáték volt a bejutás. A rendőrségen emiatt nemcsak a betörés miatt kell felelnie, de az autó feltörése és az anyagi károk miatt is - mondta el Franco Di Genova, a rendőrség szóvivője.

Egyben emlékeztetett egy korábbi esetre is, 2009-ben ugyancsak a kerítésen keresztül ugrott be egy betörő, de az ingatlant felügyelő biztonsági cég emberei még azelőtt kiszúrták, mielőtt beljebb jutott volna az énekesnő otthonába.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.