Megmutatta a kisbabákat a sztárpár

Celine Dion közönség elé vitte az ikreit

Végre "testközelből" is láthatjuk Eddy-t és Nelson-t, Celine Dion ikerfiait - A díva és párja, René Angelil egy rendezvényen megmutatta négy hónapos gyermekeit a nyilvánosságnak.

2011.02.21 09:30ma.hu

Hatalmas a boldogság Celine Dion családjában - Az énekesnő és párja, René Angelil négy hónapja végre újra szülőkké válhattak, hosszas próbálkozás után.

A világhírű párnak már van egy lassan tízéves fia, René Charles, a kisfiú világrajövetele óta azonban a negyvenkét éves díva hiába szeretett volna ismét teherbe esni.

Éveken át vágyott a sztárpár újabb babára, míg végül sikerült megfoganniuk a csöppségeknek - öt sikertelen kísérlet után. René, az énekesnő férje több, mint húsz évvel idősebb Celine-nél, így bőven nagypapakorban lett ismét édesapa.

Celine Dion ikrei Floridában, császármetszéssel jöttek a világra, és azért kapták az Eddy és Nelson nevet, mert Eddy Marnay Dion első öt lemezének producere volt, valamint tisztelegni akartak Nelson Mandela béke Nobel-díjas deél-afrikai politikus előtt.

A páros már megmutatta ikreit korábban, a Hello magazin címlapján, ám mióta nagyobbacskák lettek, nem láthattuk őket.

Most azonban Celine és René egy Las Vegas-i eseményen megmutatta őket, és mosolyogva pózoltak a villanó fényképezőgépeknek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.