"Nem sok időnk jut aludni"

Celine Dion bemutatta ikreit!

Hat héten keresztül rejtegette az ikreket a fotósok szeme elől, de most elérkezettnek látta az időt, hogy bemutassa a világnak is Nelsont és Eddyt.

2010.12.10 08:13ma.hu

Elképesztően sokat küzdött a teherbe esésért, és rendkívül vigyázott a terhesség minden percében, hogy a babák egészségesen jöjjenek a világra. Celine Dion erőfeszítései megtérültek, október 23-án világra hozta ikerfiait, akiknek akkor még senki nem tudta a nevét, a boldog szülők is több mint egy hétig töprengtek, hogyan nevezzék el a gyerekeket.

Érdekesség, hogy végül a babák különböző vezetéknevet kaptak, az ismert afrikai elnökről elnevezett Nelson vezetékneve az apukája után Angelil, Eddy pedig, aki a dalszövegíró Eddy Marnay után kapta nevét, a Dion vezetéknevet viseli.

A 42 éves énekesnő a Hello! magazinnak elárulta, hogy életét rendkívüli mértékben megváltoztatta a két pici, leginkább az alvással és a zuhanyzással van bajban, erre jut a legkevesebb idő. "Nem tudom, a nők ezt hogy élik túl" - vallotta be Celine, akinek első fia, a 9 éves René-Charles reggelente megkérdi: "Jól aludtál?", de ilyenkor édesanyja mindig azt feleli: "Ne viccelj, az alvás nem létezik!"

"Szeretnék ott lenni a nagyobbik fiam mellett, de a piciket két és fél óránként szoptatom, néha csak 25 perc marad a következőig, és olyankor nem tudom, zuhanyozni kellene, enni, vagy inkább aludni?" - panaszkodott, de azért beismerte, hogy boldog, még akkor is, ha egész nap nincs ideje a pizsamát sem átvenni.

"René-Charles csak nézi őket, és ahogy rájuk nézek, sírni szoktam." A sztár azt is elárulta, a babák teljesen különböző személyiséggel rendelkeznek, épp ezért tartott sokáig kitalálni a nevüket. "A babának és B babának neveztük őket a kezdetekben" - mondta el Larry King talkshowjában, és azt sem titkolta, hogy bizony eleinte össze is keverte a fiúkat. Egy hét után ültek le, hogy rendes nevet adjanak a piciknek, és csak azt tudták, mindenképp hősies, de legalábbis csodálatos emberekről kell elnevezni őket.

"Az utolsó turnémat Afrikában tartottuk, és ott találkoztam Nelson Mandelával, aki nagy hatással volt rám, mintha egy hős lenne - úgy döntöttünk hát, hogy egyik fiunkat róla nevezzük el." Eddy Marnay pedig az a dalszövegíró, aki Dion öt francia nyelvű albumában is közreműködött, de azelőtt dolgozott Barbra Streisanddal és Edith Piaffal is.

A műsorban Celine a terhesség alatti küzdelmekről is őszintén beszélt, elmondása szerint öt sikertelen próbálkozás előzte meg a terhességét, és örömét fejezte ki, amiért újra szülők lehetnek férjével. Ám nem volt felhőtlen az örömük, eredetileg három baba fogant meg, csak a terhesség alatt az egyiket elveszítették.

"Az egyik kisbaba úgy döntött, visszavonul, hogy a másik kettő életben maradhasson. Az orvosok is azt mondták, ha valami baj van, a természet tudja a dolgát."

Összeesett otthonában Celine Dion

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.