Fertőzést kapott a várandós sztár?

Van okunk aggódni? Összeesett a terhes Celine Dion

Elájult otthonában az ikerfiúkat váró énekesnő - A nehezen teherbe esett Celine Dionnak a vérnyomásával lehet baj, de fertőzésveszély is fennállhat.

Celine Dion terhesen - most és pár hónappal ezelőtt... képgaléria

2010.10.22 09:29ma.hu - Fotó: WireImage - Wenn

Erősen szédült, gyengeség fogta el és vérezni kezdett Celine Dion, akit nemrég egyszer már kórházba vittek kivizsgálásra, mivel ikerfiaival veszélyeztetett terhesnek számít.

További képek a párról! - A 7 Jours tetején: Celine itt mutatta meg egyedül a pocakját

Az énekesnő otthon lett rosszul, férje, René Angelil azonnal kórházba sietett vele. Sajtóértesülések szerint a 42 esztendős Dion magas vérnyomásával lehetett baj, de fennáll a lehetősége annak is, hogy fertőzést kapott.

Kivizsgálásnak vetették alá az énekesnőt, ellenőrizték természetesen ikerbabái egészségi állapotát is. A díva már jobban érzi magát. Celine Dion-t már korábban veszélyeztetett terhesnek nyilvánították.

Nemrég egy floridai klinikán kezelték, a Palm Beach-i St. Mary's Medical Centerben, hogy elejét vegyék a koraszülésnek.

Celine novemberre van kiírva, ekkor jönnek majd világra a kicsik. Dionnak és férjének, Renének már van egy kilenc éves fia, René Charles.

Koraszüléstől tartanak Celine orvosai

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.