Több kudarc után mégis összejött

Képek - Nagy az öröm: Celine Dion ikreket vár!

Sokan drukkolnak most a sikeres énekesnőnek, hogy minden rendben legyen - Celine Dion sajtósa megerősítette, hogy a díva több sikertelen próbálkozás után terhes: ikreket vár!

Idilli boldogság: Celine Dion és kis családja képekben! képgaléria

2010.05.31 10:30ma.hu

Nem olyan rég még szomorú hír jelent meg a sajtóban Celine Dion újabb kudarcáról. Ma nyolcéves kisfia, René Charles után hiába próbált ismét teherbe esni a 42 éves énekesnő.

René, a kis René Charles és Celine

Amikor pedig sikeresnek tűnt a mesterséges megtermékenyítés, és 68 esztendős férjével, René Angelil-el augusztus végén bejelentették, hogy újra babát várnak, hetekkel később kiderült: sajnos egyelőre mégsem lesz gyermekük.

Ha minden igaz, most mégis boldog az énekesnő! Celine Dion ikreket vár, a hírt szóvivője is megerősítette a People magazinnak. Kim Jakwerth elmondta, hogy a díva a tizennegyedik hétben jár.

René Angelil szerint feleségével madarat lehetett volna fogatni már az egy baba hírével is, de a dupla gyermekáldás óriási öröm a számukra.

Celine Dion öt sikertelen mesterséges megtermékenyítésen van túl, megpróbáltatásairól nemrég Oprah Winfrey show-jában is beszámolt.

Most azonban pár hónapon belül végre újabb taggal bővül a család, ráadásul mindjárt kettővel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.