Repertoárjában minden dal szerepel

Visszatér a Las Vegas-i színpadra Celine Dion

Újabb koncertsorozatba kezd 2011-től Celine Dion az amerikai Las Vegasban.

2010.02.11 16:09MTI

A popdíva három éven keresztül lép majd fel az előkelő Ceasars Palace kaszinó-hotel Colosseum koncerttermében.

Az énekesnő korábban öt éven át szórakoztatta ugyanott a közönséget A New Day című show-jával: ez alatt az idő alatt közel hárommillió rajongó nézte meg az előadást, amely összesen négyszázmillió dolláros bevételt hozott. A 2007 decemberi záró fellépésre a feketepiacon kétezer dollárért (38 ezer forintért) lehetett jegyhez jutni.

A People amerikai magazinnak nyilatkozva Celine Dion az új koncertsorozatról elmondta, hogy repertoárjában minden dal szerepel, amelyet igazán szeret a közönség. Ugyanakkor szeretné feleleveníteni a régi hollywoodi filmek hangulatát is. "Nagyon szeretem a nagyzenekarokat, a szép fekete-fehér és romantikus filmeket" - vallotta be. A 2011. március 15-én kezdődő előadásokon harmincegy zenész kíséri majd. "Lesz néhány igazán csodálatos pillanat. Nagyon szép show lesz, amivel szerintem magasabbra tesszük a mércét, mint valaha" - beszélt lelkesen a koncertprogramról.

Az első 54 előadásra péntektől kezdik el árusítani a jegyeket, amelyek ára - adók és járulékok nélkül - 55-250 dollár (10-50 ezer forint) között mozog. Mivel a 41 éves kanadai énekesnő a 2007-ben zárult koncertsorozata után nemzetközi turnéra indult, a "bűnös városba" való visszatérése előtt egy évet a családjával kíván tölteni.

Először ötévesen énekelt nyilvánosság előtt, tizenhárom éves korában pedig már második francia nyelvű lemeze jelent meg.

Azóta világszerte több mint kétszázmillió albumot adott el, munkáját öt Grammy-díjjal jutalmazták. Igazán két filmdal hozta meg számára a világsikert: 1992-ben A szépség és a szörnyeteg című film, majd 1998-ban a nagy sikerű Titanic Oscar-díjas főcímdalát énekelte el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.