Másodjára is anya lesz a 41 éves énekesnő

Kedves képek - Micsoda hír! Gyermeket vár Celine Dion

Második gyermekét várja a fantasztikus hanggal megáldott énekesnő - A negyvenegy esztendős Celine Dion alighanem már letett róla, hogy újra édesanya legyen!

Idilli boldogság: Celine Dion és kis családja képekben! képgaléria

2009.08.19 09:30ma.hu

Újra várandós Celine Dion - A váratlan örömhírt a csinos énekesnő szóvivője is megerősítette!

A 41 éves kanadai sztár és férje, a 67 esztendős Rene Angelil nagyon boldogok, szinte magukon kívül vannak, mióta megtudták, hogy lesz második gyermekük - tette hozzá a sajtós.

Celine és René-Charles - Fotó: parentdish

A nagy hírt először a The Journal de Montreal írta meg.

Információi szerint az énekesnő egy New York-i klinikán esett át mesterséges megtermékenyítésen, s csak a napokban értesült róla, hogy várandós.

Celine-nek és férjének egy közös fia született, 2001 januárjában. René-Charles most nyolcéves, s éppen az új iskolába íratták be. Most kezdi szokni a környezetet.

A zenei producer Rene Angelil-nek három másik gyermeke is van, két előző házasságából.

A Journal de Montreal szerint Celine Dion, aki márciusban fejezte be koncert-turnéját, tavasz óta arra koncentrált, hogy ismét anya lehessen.

Sokat szenvedett azért is, hogy fia megszülessen, hat évig kezelték, mire René-Charles megfogant - így érthető a sztárpár földöntúli boldogsága. Celine Dion májusra várja második gyermekét.

Tudja meg, mire nem volt hajlandó Celine Dion!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.