Az énekesnő gyarapítaná a családot

Képek - Celine Dion kezelteti magát: újra gyermeket akar!

Celine Dion újra anya szeretne lenni! - Ismét meddőségi kezelésekre jár, hogy kistestvére születhessen fiának, René-Charlesnak.

Képekben a díva: Celine Dion kirobbanó formában képgaléria

2008.11.03 12:00rtlbulvar.hu

Celine Dion sokat szenvedett azért, hogy a kezében tarthassa kisfiát.

A sztárt hat évig kezelték, mire végre megfogant a most hét esztendős René Charles-szal. Akkor álmodni sem mertek nagyobb családról, most azonban újra megpróbálják a lehetetlent.

Celine és férje a fiukkal, René-Charles-szal

A 40 éves énekesnő úgy fogalmazott, hogy férjével, René Angelillel nagyon örülnének egy újabb gyermeknek, de nem lesznek csalódottak akkor sem, ha ezúttal nem járnak sikerrel.

- A turném után belevágunk. Nagyon bízom benne, hogy újra teherbe esem. Egy kis ablaknyi remény még nyitva áll előttem. De már most kimondhatatlanul büszkék vagyunk, hiszen hat évig próbálkoztunk, hogy René Charles megfoganjon. Ő a mi csodabébink - mondta Celine elérzékenyülve Oprah Winfrey show-jában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.