Túl korán örült a sztárpár...

Szomorú - Mégsem lesz kisbabája Celine Dion-nak!

Nagy volt az öröm augusztus közepén a tehetséges díva és párja háza táján - Úgy tűnt, hamarosan kistestvért kap fiuk, a nyolcéves Charles. Sajnos, korán örültek...

Celine Dion és kis családja képekben! képgaléria

2009.11.12 10:25ma.hu

Celine Dion számára korábban sem jött egyszerűen a gyermekáldás - Sokat küzdött férjével, René Angelil-el azért, hogy fiuk megszülessen.

A díva kedvese korábban rákos beteg volt, ezért kevés esélyük volt arra, hogy természetes úton születhessen gyermekük.

Celine és imádott fia, René-Charles

Kisfiuk, René-Charles, aki szintén lombikbébi-program segítségével látta meg a napvilágot, ma már nyolcéves.

A páros reménykedett abban, hogy ezúttal is sikeres volt a beavatkozás Celine-nél.

Az énekesnő orvosai is bizakodóak voltak. Természetesen lesújtotta őket a hír, hogy Dion mégsincs áldott állapotban.

De férje szerint az énekesnő sosem volt az a fajta, aki feladja. Rövid időn belül újra próbálkoznak, emiatt hamarosan New York-ba utaznak - adta hírül René Angelil.

A 41 éves Celine és 67 esztendős férje augusztus végén árulta el, hogy újra babát várnak - elsőként a The Journal de Montreal jelentette meg a hírt.

A mesterséges megtermékenyítést egy New York-i klinikán végezték el. Fiukat, René-Charles-t egyébként éppen nemrég iratták be egy új iskolába.

Így a körülmények is ideálisak lettek volna arra, hogy az új jövevényre is több időt szánhassanak. Remélhetőleg hamarosan valóban teljesül az álmuk.

Érdekes videó Celine Dion-ról - minden ezzel kezdődött!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.