Az énekesnő valójában három gyereket várt...

Képek - Szörnyű! Celine Dion egyik babája nem élte túl

Megdöbbentő vallomást tett a díva: Celine Dion-nak a napokban születtek meg ikerfiai, akik azonban eredetileg nem ketten, hanem hárman voltak...

Celine Dion férjével, Renével és nagyfiukkal, René Charles-szal képgaléria

2010.11.02 11:29ma.hu - Fotó: Splash - The Hollywood Gossip
További fotók a sztárról! - Dion és férje itt még csak a kis Renének örültek

Hatalmas volt Celine Dion és párja, René Angelil boldogsága, amikor hosszú évek próbálkozása után ismét szülőkké válhattak.

Múlt héten megszületett Eddy és Nelson, az ikerfiúk, akiknek csak pár nappal később adott nevet a sztárpár, s végül úgy dönöttek, Eddy Marnay zenei producer - aki Celine első öt lemezének készítője -, valamint Nelson Mandela után nevezik el a gyerekeket.

A páros ikreit nagyon várta bátyjuk, a 9 éves René Charles is, aki kimondottan örült neki, hogy öcsikéi érkeztek.

A kanadai Celine azonban a Quebec TV-nek adott interjújában most fellebbentette a fátylat egy megrázó titokról.

Eddy és Nelson ugyan korábban jött a világra, mint várták, de legalább egészségesen született. Nem így harmadik testvérük, aki meghalt...

Dion elmesélte, hogy eredetileg hármas ikreket hordott a szíve alatt. A harmadik pici szíve azonban megállt, nem sokkal azután, hogy kiderült a terhesség. "Úgy döntött, hogy hagyja két testvérét egészségesen fejlődni" - mondta szomorúan a világsztár anyuka az interjúban.

Szóvivője az E! News-nak megerősítette, hogy a 42 éves énekesnő és 68 esztendős párja valóban három babát vártak.

Eddy és Nelson azonban öt sikertelen terhesség után fogantak meg, és a szülők rendkívül boldogok, hogy immár három fiú szülei.

Tudjon meg többet Celine Dion fiainak születéséről!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.