Híres emberek neveit kapták a díva csemetéi

Bájos fotók - Napokig névtelenek voltak Celine Dion ikrei

Végre talált nevet a csinos díva és férje a napokban világra jött csemetéknek - Celine Dion és René Angelil eddig nem döntötték el, hogy is nevezzék ikerfiaikat.

Celine Dion, még terhesen az utolsó időszakban képgaléria

2010.10.29 16:29ma.hu - Fotó: gala.fr - nydailynews.com

Celine Dion és René Angelil 9 évvel ezelőtt már egyszer szülők lettek: ekkor jött a világra nagyfiuk, René Charles, s bár a sztárpár nem sokkal később szeretett volna kistestvért a gyermekének, a ma 42 éves énekesnő hosszú éveken át nem tudott terhes maradni.

További képek Celine Dionékról! - Itt még csak háromtagú a család - Fotó: babble.com

Tavasszal azonban nagy hírrel szolgált Celine és férje, bejelentették, hogy a díva újra gyermeket vár, ráadásul ikereket!

A kicsik egy hete születtek Floridában, császármetszéssel, nevet azonban még nem kaptak. René és Celine végül két híres ember előtt tisztelegve az Eddy és Nelson nevet választotta újszülött babáinak.

Eddy Marnay Dion első öt lemezének producere, a másik kisfiút pedig Nelson Mandela béke Nobel-díjas dél-afrikai politikus miatt nevezték el így - adta hírül az énekesnő szóvivője.

Azt is elmondta, hogy Celine Dion nagyon jó kapcsolatban van Eddy Marnay-val, szinte édesapjaként szereti a férfit. René korábban mindössze pár percre futott össze Nelson Mandelával, de a politikus igen nagy hatást gyakorolt rá.

Bébibumm: Celine ikrei és Matt Damon lánya is megszületett

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.