Vékonyabb az énekesnő, mint terhessége előtt

Képek: Ez igen - Celine Dion szoptatással fogyott, de még hogy!

Újra a régi formában tündököl a tehetséges díva - Celine Dion négy hónapja adott életet ikerfiainak, de alakja máris a régi. Szerinte ez a babáknak köszönhető.

Celine Dion férjével egy februári gálán - hihetetlenül vékony! képgaléria

2011.03.24 06:29ma.hu - Fotó: Bauer Griffin

Nagy öröm érte Celine Dion-t pár hónappal ezelőtt - évekig tartó sikertelen próbálkozás után ismét sikerült teherbe esnie, és októberben életet adott ikerfiainak, Eddie-nek és Nelson-nak.

Celine-nek és férjének, René Angelil-nek már volt egy gyermeke, a 10 éves René Charles, aki nagyon várta már a kisöccseit.

Katt ide még több képért! - Fotó: Bauer Griffin

A 43 éves énekesnő és párja nemrég megjelent a nyilvánosság előtt a karjukon ülő kisbabákkal. Azon azonban sokan meghökkenhettek, hogy Celine Dion úgy nézett ki, mintha nem is a közelmúltban szült volna.

A díva most elárulta: igen gyorsan sikerült lefogynia, méghozzá a szoptatással és a sok mozgással. Celine saját bevallása szerint néhány hét alatt visszanyerte korábbi súlyát, és úgy festett, mint a terhessége előtt.

Semmiféle drasztikus diéta vagy fogyókúrás szer nem áll a dolog mögött - állítja. Hiszen az ikreket nemcsak szoptatni kell, de ember legyen a talpán, aki tud egy helyben ülni pár percnél tovább mellettük....

Annyit azért hozzátett Celine: valószínűleg génjeinek is köszönheti szerencsés alakját.

Különös dolgok is történtek Celine Dion-nal!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.