A sztár toalettjét a csemetéi se használhatják!

"Anya, nagyon kell pisilnem!" - Madonnának aztán mondhatják...

Meghökkentő szokásokat vehetnek fel a sztárok - no, de a sztárallűrök még a családtagokra is érvényesek?

2011.09.02 14:29ma.hu

Számos esetet hallhattunk már arról, milyen észvesztő elvárásai lehetnek egy valahová koncertezni érkező világsztárnak. Madonna azonban a jelek szerint otthon is foganatosítja különös szokásait - a családtagjaival szemben.

Jó - az új kedvese, Brahim Zaibat ugyan még nem számít igazán családtagnak, de a gyermekei, Lourdes, Rocco, David és Mercy mindenképp...

Márpedig a popdíva nem szereti, ha a dolgait használják, akkor sem, ha az történetesen egy vécé!

Az In Touch magazinnak nyilatkozó bennfentes, a sztár barátja különös dolgot állít: eszerint Madonna nem engedi meg még a gyermekeinek sem, hogy a toalettjét használják.

Nem beszélve a pasijáról. A barát hozzátette: az énekesnő igen nagylelkű, de ebben a dologban hajthatatlan. A vécéjén nem osztozik, és megteszi a szükséges intézkedéseket, hogy a szabály ne sérüljön...

Az 53 éves popsztárnak egyébként nem lehet oka panaszra, hiszen a közelmúltban "szerzett be" egy újabb, nála huszonnégy évvel fiatalabb kedvest.

A francia táncos mindössze 29 éves, de úgy tűnik, Madonna fejlődik, korábbi zsengekorú szerelme, Jesus Luz ugyanis 25 volt, amikor összejöttek.

Mit lehet tudni Madonnáról?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.