"Mindenki az ő köpönyegéből bújt ki"

Képregényhős lett Madonnából: a saját élete a sztori

Egy 32 oldalas kis füzetecskében mesélik el a rajongóknak Madonna életét, a könnyebb érthetőség kedvéért képregény-formában. Nem ez az első hasonló "életrajzi" kötet...

Madonna még mindig dögös! képgaléria

2011.06.24 18:29MTI
Fotó: madonna.com (A galériához KATT a képre!)

Képregényben ismerhetik meg Madonna életét a rajongók. A 32 oldalas füzetecske augusztusban jelenik meg a Bluewater Productions Inc. gondozásában.

"A legtöbb popsztár az ő köpönyegéből bújt ki. Elképesztő, hogy mi mindent ért el az életében, és az az érzésem, hogy ez még csak a kezdet" - jelentette ki C. W. Cooke, a Michael Johnson rajzaival született képregény írója.

A kiadvány a Bluewater Female Force (Női hatalom) képregény-sorozatának egy darabja, amelyben korábban Betty White, Michelle Obama, Barbara Walters, Sarah Palin és Margaret Thatcher életével barátkozhattak a műfaj szerelmesei.

"Az volt a célunk, hogy olyan kevéssé ismert epizódokat idézzünk fel Madonna életéből, amelyek végül hozzájárultak, hogy azzá a jelenséggé vált, akit ma ismerünk, több mint negyed századdal azután, hogy először berobbant a pódiumra" - mondta el csütörtökön az újdonságot bemutató Jason Schultz, a Bluewater alelnöke.

Mint hangsúlyozta: a képregény, mint vizuális médium az átlagos olvasóhoz is könnyen befogadható formában juttatja el az információkat.

További hírek Madonnáról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.