Megszállottan küzd a sztár a narancsbőr ellen

Hoppá: 14 millióért simul Madonna feneke

Valóságos mánia uralkodott el Madonnán a narancsbőr elleni harc terén: több millió forintnak megfelelő összegért vásárolt saját anti-cellulitisz gépet. Az 53 éves sztár nem békél meg az idő múlásával.

Madonna duzzadt arccal jelent meg mexikói fitness-terme megnyitóján képgaléria

2011.08.01 12:38ma.hu

Madonna mindig is nagy gondot fordított a külsejére, és többnyire természetes módszerekkel próbálja fiatalon tartani a testét - jól ismert tény többek közt a rendszeres sport iránti elkötelezettsége, és a távol-keleti módszerek, mint például a jóga. Ám még így is vannak apró, ám annál zavaróbb tényezők, amelyek bizony kegyetlenül figyelmeztetik őt az idő múlására, és úgy tűnik, ez ellen már nem tud a jól bevált módszereivel küzdeni, kénytelen a technika csodáit is bevetni.

Most például épp egy narancsbőr elleni ketyerét szerzett be potom 75 ezer dollárért (több mint 14 millió forint), ami akusztikai hullámok segítségével rombolja szét a makacs zsírcsomókat.

Fotó: Splashnews (A galériához KATT a képre!)

A szerkezetet Madonna heti két alkalommal használja, és annyira megszállottjává vált a tökéletes alaknak, hogy még a korábbi edzőjével, Tracy Andersonnal is összeveszett miatta.

"Tracy már szabályosan rettegett Madonna kora reggeli hívásai miatt, amelyben egyre gyakrabban fejtette ki, mennyire alkalmatlannak tartja őt edzőként. A sztár már Tracy lelkesedését is veszélyeztette" - mondta el a tréner egyik közeli barátja.

De nem ő volt az egyetlen "áldozata" Madonna tökéletes testről alkotott rögeszméjének. Exférjét, Guy Ritchie-t is az őrületbe tudta volna kergetni vele, bár néha viccelődött egy-két oda nem illő gödröcskével, de a jelek szerint ezt a sosem kövér énekesnő kevésbé tartotta mókásnak.

Még több hír Madonnáról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.