Matekból már korrepetálják

Ön rábízná a gyerekét? Britney Spears tanár akart lenni!

Néhány hónapja egy egyetemi matematika-professzort fogadott fel, hogy megtanuljon a pénzzel bánni, az illemórákat viszont azóta is hanyagolja - ennek fényében különösen hat Britney tanári ambíciója.

Hihetetlen: Britney újra bomba formába hozta magát! képgaléria

2011.08.26 18:29ma.hu

"Ha nem lettem volna híres, biztosan tanárnak állok." Ezzel a megdöbbentő hírrel rukkolt elő Britney Spears, aki még tiniként robbant be a popiparba, aztán kicsit elkapta a gépszíj, és egyre lejjebb csúszott az erkölcsi süllyesztőben. Már-már sikerült végérvényesen elmerülnie, amikor valami különös csoda folytán erőt merített és kikászálódott a mélyből, és ez tényleg elismerésre méltó, na de ezek után egy ilyen kijelentés mégiscsak kicsit erős.

A galériához KATT a képre!

Főleg azok fényében, hogy pár hónapja egy egyetemi matekprofesszort bérelt fel, akitől azt remélte, végre megtanulhat némi pénzügyi alapismereteket, meg mindent, amire a matekból szüksége lehet az életben. Hogy azokkal a tanulmányokkal hol tart, nem tudni, de mégis úgy érzi, jó tanár lehetett volna belőle.

"Szeretem a gyerekeket, és bármit is tettem, mindig az maradt az egyik kedvenc elfoglaltságom, hogy találkozzak a rajongóimmal a koncertek előtt. Ők mindig annyira aranyosak!" - magyarázta a pophercegnő, és azt is elárulta, nem lenne ellenére, ha gyermekei egy szép napon a nyomába lépnének a showbizniszben. Ugyanakkor mindent megtenne azért, hogy saját tapasztalatait átadja nekik és megvédje őket a karrier árnyoldalaitól.

Azt azonban nem magyarázta meg, hogy ez hogyan is jön össze a tanári pályával, de ha ő mondja, elhisszük neki.

Még több hír Britney Spearsről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.