Talán most már sikerül az ásó-kapa-nagyharang?

Hoppá: Harmadszorra is férjhez megy Britney Spears!

Első két próbálkozása kudarcba fulladt, de nem adja fel a reményt Britney Spears, hogy előbb-utóbb ő is boldog házasságban fog megöregedni. Harmadszor is eljegyezték.

Rihanna és Britney Spears csókja a Billboard-díjátadón képgaléria

2011.06.10 18:29ma.hu

Titokban jegyezték el Britney Spearst, ám a hatalmas, virág alakú gyémántgyűrű az ujján lebuktatta az énekesnőt. Ezúttal Jason Travickkel fut neki, aki egészen egy hónappal ezelőttig hivatalosan a menedzsere volt.

A The Sun értesülései szerint a lánykérés meglehetősen romantikusan zajlott: Trawick egy Britneynek írt verssel készült, Los Angeles-i otthonuk földszintjét pedig rózsákkal és gyertyákkal rakta körbe, hogy megfelelő hangulatot teremtsen a nagy kérdéshez.

A galériához KATT a képre!

A 29 éves popsztárnak ez a harmadik házassága lesz, első alkalommal mindössze 55 óráig volt feleség Jason Alexander oldalán, ám elég gyorsan érvénytelenítették is a sebtében megkötött frigyet. Másodszor a táncosát, Kevin Federline-t "léptette elő", tőle két gyereke is született, de a házasság ezúttal sem volt hosszú életű, 2006-ban mindössze 2 év után váltak el.

Talán harmadszorra jobban sikerül, sőt, ha hinni lehet az amerikai bulvárlap informátorának, akkor a leendő pár már a közös gyereket is tervezgeti, csak Britney ennél konzervatívabb, és házasságon kívül nem szeretne szülni.

A szertartás ideje még nem ismert, de állítólag Hawaii szigetén szeretnék megtartani a kézfogót. A forrás hozzátette: "Britney a hetedik menyországban jár!"

Még több hír Britney Spearsről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.