Kitálalt az ex-testőr az énekesnőről

Botrány: Britney Spears drogozik és büdös?

A korábbi 10 millió dolláros kártérítéssel nem érte be, Fernando Flores továbbra is támadja a nemrégiben visszatért csillagot. Ezúttal olyan állításokkal rukkolt elő, amelyek miatt Britney pert fontolgat.

Rihanna és Britney Spears csókja a Billboard-díjátadón képgaléria

2011.07.21 12:46ma.hu

Rendszeresen gyógyszereket szedett és borzalmas higiéniai állapot volt rá jellemző - ezt állítja Britney Spears egykori testőre, aki korábban azzal került a sajtó figyelmének középpontjába, hogy zaklatási pert indított a pophercegnő ellen és meg is nyerte azt. Fernando Flores azonban nem elégszik meg a 10 millió dolláros fájdalomdíjjal, tovább szapulja a sztárt.

A férfi 2010 februárjától fél évig állt Spears alkalmazásában, az utolsó csepp a pohárban az volt, amikor az egy éve még igencsak elhanyagolt és viselkedésében sem túlzottan szalonképes Britney egyértelmű ajánlatot tett a testőrnek. A bírósági ítélet kimondta, hogy ez az időszak lelkileg kikészítette a felperest, bebizonyosodott, hogy szorongásos rohamai voltak, depressziós lett és álmatlanságtól szenvedett.

Britney egy éve, lepukkantan (Szebb képek a galériában - KATT ide!)

Egyelőre nem tudni, mi késztette arra, hogy újabb támadást indítson az énekesnő ellen, bár ezúttal Britney pert fontolgat az általa csak hazugságoknak minősített kijelentések miatt. Flores a RadarOnline értesülései szerint a bírósághoz benyújtott papírokban azt állítja, a sztár gyakran állt vényköteles és vény nélkül kapható gyógyszerek hatása alatt, köztük erős és vitatott mellékhatású nyugtatókat és metamfetamin-származékokat említ.

"Rendszeresen felkínálta magát nekem és másoknak, és gyakran beszélt indokolatlanul hangosan, beszédét káromkodással fűszerezve." - magyarázza a férfi. De mást is kitálalt a sztárról. "Volt, hogy napokig nem fürdött, nem használt dezodort, nem mosott fogat, nem fésülködött, és nem viselt cipőt, de még zoknit sem."

Az énekesnőnek a rágalom a lehető legrosszabbkor jött, hisz nemrég talált újra magára a több évig tartó mentális mélypont után, olyannyira, hogy az utóbbi hetekben egyre több helyen jelenik meg legújabb számaival élő fellépésen. Jogászai már dolgoznak Flores vádjain, a hivatalos közlemény szerint ezek csupán erkölcstelen mesék és szenzációhajhász állítások, amelyek alkalmasak Spears becsületének megsértésére a nyilvánosság és a bíróság előtt is.

Még több hír Britney Spearsről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.