Kiállítási tárgy lett a hírhedt kocsiból

Múzeumban mutogatják Britney életveszélyes autóját!

Los Angeles legveszélyesebb autójaként tartják számon azt a Mercedest, ami most végre békében megpihenhet egy múzeumban. A veszélyt leginkább a tulajdonosa jelentette, a kocsi ártatlan.

2011.05.16 12:29ma.hu

Maga Britney Spears adományozta egy múzeumnak azt a Mercedest, ami már-már legendássá nőtte ki magát az elmúlt években, legalábbis Los Angeles környékén. Ez az az SLK 320-as típusú autó, amelyben az ismert énekesnő számos közlekedési kihágást követett el, többek között azt a balesetet is, ami miatt végül 2007-ben letartóztatták.

Egyértelmű, hogy az autó nem tehet semmiről: vezetője volt az, aki rendszeresen keresztülszáguldott a piros lámpákon, rettegésben tartva ezzel minden éjjel a városban közlekedőket, és az is Britney számlájára írható, amikor parkolás közben több másik autót összetört, majd elhajtott a helyszínről.

Utóbbi miatt kapták el és tartóztatták le négy évvel ezelőtt, a karambolt még azzal is tetézte, hogy mindezt jogosítvány nélkül követte el.

Az elmúlt évek alatt Britneyvel sok minden történt, állítólag jó útra tért, így a csillogó fekete járműre sincs már szüksége, emiatt adta oda a múzeumnak.

Mielőtt azonban a végleges helyére kerül, egyetlen szerencsés kiválasztott egy teljes napig közlekedhet vele - persze a szabályokat szigorúan betartva! - adta hírül a TMZ című amerikai lap.

Fotó: Celebparade


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.