Még mindig ellenőrzés alatt tartják az énekesnőt

Hoppá: Britney Spearsnek még a telefonálást is megtiltották

Korábbi balhéi miatt apja továbbra is szigorúan felügyeli Britney Spears minden lépését, és ennek egyik része, hogy elkobozta tőle a mobiltelefonját, a vonalast pedig csak ellenőrzéssel veheti igénybe.

Rihanna és Britney Spears csókja a Billboard-díjátadón képgaléria

2011.08.12 12:59ma.hu

Saját érdekében elkobozta édesapja Britney Spearstől a mobiltelefonját, miután kiderült, egykori testőrét saját magáról készített meztelen képekkel zaklatta, amelyeket mobiltelefonon küldött neki. A tiltásra már korábban sor került, ám az énekesnő, aki csak nemrégiben tért vissza a popszakmába egy hosszú hullámvölgy után, a napokban vallotta be, hogy nincs mobiltelefonja.

A galériához KATT a képre!

Apja, aki hosszú ideje a hivatalos gyám szerepét tölti be az időnként igen felelőtlenül viselkedő énekesnő mellett, azt reméli, hogy így sokkal jobban ellenőrzése alatt tudja tartani Britneyt, és ha nem kap telefont a kezébe, akkor nem követ el végzetes hibákat.

Egykori testőre, Fernando Flores ugyanis most komoly kártérítést követel a sztártól, aki állítása szerint terror alatt tartotta.

A tinisztárból lett énekesnő a "25 dolog, amit nem tudsz rólam" címet viselő kérdőíven vallotta be, hogy nincs mobiltelefonos hozzáférése, így derült fény a különös tiltásra. Amikor pedig turnéra megy, árgus szemek figyelik minden egyes lépését, hogy megpróbálják megőrizni az alaposan megtépázott hírnevét.

Egy bennfentes elmondta, hogy a koncerteken Britneyvel nem sok baj van, olyankor ugyanis igazán elemében érzi magát. Ám attól tartanak a közeli ismerősök és a családtagok, hogy amikor év végén lejár a rá vonatkozó felügyelet, újra visszatér a régi, rossz énjéhez, mert az végzetes lehet a karrierjére nézve.

Még több hír Britney Spearsről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.